Halal geschikt
De brownies en blondies op deze pagina zijn halal geschikt. Dat wil zeggen dat het product vrij is van alcohol, gelatine en andere niet toegestane ingrediënten. De producten zijn niet halal gecertificeerd.
Ik hoef niet uit te leggen hoe goed de combinatie van chocolade en geroosterde walnoten is..
Eindelijk is het zover: de meest geliefde brownie is nu ook vegan!
De Vegan Originals is ontzettend enthousiast door jou ontvangen. Dat maakt mij superblij! Daarom heb ik er een schepje bovenop gedaan en nog een vegan brownie ontwikkeld: mag ik je voorstellen aan de Speculoos Brownie?!
Laat je verrassen door onze Vegan Originals brownie- een smaakvolle brownie die met liefde is bereid, met de allerbeste vegan ingrediënten. Deze traktatie smaakt goed en voelt goed!
De Aardbeien Blondie is gevuld met amandelkoekjes en met een swirl van aardbeien. Weer zo'n meesterwerk van het Brownie-ontwikkelteam!
De ultieme verrassing voor jouw smaakpapillen: de Citroen Blondie! Geniet van deze overheerlijke frisse Blondies gemaakt van Belgische Callebaut Chocolade.